Prabangios vištienos salotos

1/1
Teksto dydis:
  • Vištienos filė virta, 600 g

  • Pomidorai vyšniniai, 400 g

  • Šparaginės pupelės 400 g

  • Vynuogės baltosios, 300 g

  • Svogūnai raudonieji, 2 vnt.

  • Sūris Čederio, 300 g

  • Salotos 1 gūžė

  • Kedras riešutai, gliaudyti, 100 g

  • Druska

Užpilui: citrinų sultys, 2 šaukštai Dižono garstyčių, 100 ml alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.

Užpilą paruoškite iš anksto. Išplakite citrinų sultis su garstyčiomis, aliejumi, pipirais ir druska.

Vištienos filė supjaustykite plonais šiaudeliais, pomidorus ir vynuoges - į dvi dalis, svogūnus - pusžiedžiais, sūrį - labai mažais kubeliais, galite jį ir sutarkuoti. Pupeles 3-4 minutes pavirkite sūdytame vandenyje. Tada išpilkite į kiaurasamtį, perliekite labai šaltu vandeniu ir nudžiovinkite. Salotų lapus suplėšykite nedideliais gabalėliais.

Viską sumaišiusios, apliekite užpilu, apibarstykite kedrų riešutais ir tiekite.

Man patiko Neblogai Man nepatiko
Prabangios vištienos salotos
2