Traškios vištienos juostelės

1/1
Teksto dydis:
  • Vištienos krūtinėlė 2 vnt.

  • Džiūvėsėliai 1 stiklinė

  • Parmezano sūris tarkuotas, 1/3 stiklinės

  • Aliejus 1 valg. š.

  • Druska

  • Kvietiniai miltai pusė stiklinės

  • Kiaušiniai 3 šiek tiek suplakti

Įkaitiname orkaitę iki 205 laipsnių. Tuo metu vištieną susipjaustome juostelėmis, grūstus džiūvėsėlius pakepiname ant skardos 6–8 minutes, kol paruduos.

Tada juos sumaišome su sūriu ir druska, pašlakstome aliejumi.

Padidiname temperatūrą orkaitėje iki 230 laipsnių. Viename dubenėlyje turime miltus, kitame – kiaušinius. Imame vištienos gabaliukus, apvoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje, o tada – džiūvėsėliuose.

Kai taip visus pasiruošiame, dedame ant folija išklotos skardos ir šauname į orkaitę. Kepame 14 minučių. Valgome su medaus ir garstyčių padažu.

Man patiko Neblogai Man nepatiko
Traškios vištienos juostelės
3