Egzotiški pusryčiai: cukinijų saulutės

1/1
Teksto dydis:
  • Cukinija (jauna) 1

  • Kiaušiniai 2

  • Džiūvėsėliai

  • Fermentinis sūris

Supjaustykite cukinijas griežinėliais ir apvolioję išplaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose, apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

Kiekvieną griežinėlį apibarstykite tarkuotu sūriu ir uždėkite ant jo šaukštelį majonezo „MangoMajo“. Pastarasis pagardas, pagamintas iš mango vaisių, įvairių prieskonių ir tradicinio majonezo sudedamųjų dalių, suteiks cukinijoms pikantiško skonio.

Tuomet uždenkite keptuvės dangtį ir palaikykite, kol išsilydys sūris.

Man patiko Neblogai Man nepatiko
Egzotiški pusryčiai: cukinijų saulutės